marți, 8 iulie 2008

Planuri de vacanta

Se pare ca blogul este cel mai bun spatiu de facut reclama. Evident am si eu un plan maret de vacanta si nu am oameni. Stati asa nu va emancipati, am un schelet de plan (pentru ca in viata mea nu am putut sa fac un plan si sa-l respect).
Ma rog ideea principala este sa mergem la Sfintul Gheorghe. Da, da bratul ala al Deltei Dunarii care se varsa in mare.Aia Neagra. Spatiul este de-a dreptul superb, inconjurat de ape (pe de-o parte Dunarea pe de alta parte marea) si este o plaja aparent pustie (o puteti vedea calumea pe google earth + pozele aferente). Cu cazarea nu este chiar asa vraiste, adica exista niste pensiuni, nu te duci la tara sa dormi in casa omului (va dati seama ca nu le-am cautat, dar daca exista potentiali clienti promit sa caut ca nu vreau sa va am pe constiinta).Cu scaldatu nu stiu inca cum e. Ala in Dunare e dubios.
Ideea principala este ca nu va fi vreo excursie su scop educativ, cultural sau altele (cum se obisnuieste acum). Va fi o excursie intr-un loc foarte linistit (e la capatul pamintului - sper ca nu au ajuns micii si manelele acolo) pentru a-ti regasi feng-shuiul (aoleo, aberez, faceti abstractie de asta cu feng shui). Si peisajul este absolut superb...
Perioada este undeva dupa admiteri (dupa 23 iulie incolo)
La capitolul transport va trebui sa indurati o plimbare lunga si nu foarte plictisitoare cu vaporul (si probabil ca o sa coste ceva)...daca aveti bani de rapida si mai bine.In principiu cursele regulate pina acolo sunt de la Tulcea. Pina la Tulcea ajungeti cu ce va doreste inimioara. Sunt 2 trenuri (amindoua cum nu se poate mai prost in zi) si in rest maxi direct sau daca sunteti mai ambitiosi puteti incerca combinatii dubioase.
NU fac extra reclama. Daca sunteti interesati sau aveti intrebari/sugestii/dorinte/mofturi aveti spatiul vostru de comenturi.

Ah, va anunt de pe acum nu aceept sugestia cu Sulina (nu se merita), ca am mai fost acolo si nu te lasa sa faci baie in mare.

2 comentarii:

Anonim spunea...

"nu va fi vreo excursie su scop educativ, cultural sau altele (cum se obisnuieste acum)"

Baţi vreun apropo? :P

Lenore spunea...

Wow, suna bine planul:)

Despre urs

Fotografia mea
sunt un urs, din ala de terorizeaza turistii din Racadau
 
Counter Counter