marți, 26 februarie 2008

Tehnic

Va salut fanii mei :) (glumeam). Acu citeva zile cineva (adica Anca) s-a plins ca nu a mai aparut nimic nou pe blog. Si cum acum sunt in perioada in care pot sa scriu numai formule de analiza sau comentarii de text la romana (ce face bac-ul din om) trebuie sa gasesc ceva care sa-mi tina blogul up to date...
Daca ma apuc sa povestesc viata mea de zi cu zi probabil o sa se impuste toata lumea, asa ca ma gindeam sa scriu un roman in episoade (ce formulare idioata) in care sa povestesc viata unor personaje in fiecare zi...ideea asta a avut-o Socio sa scriem un roman in care persoanejele principale sa fim noi 3 colege de scoala (eu, Socio, Pui) si sa povestim vietile noastre mascate in spatele unor persoanje fictive (ma rog si cu putine fictiune).ok, planul era sa scriu un roman pentru toti cei 4 ani dar cum imi este asa lene eu propun sa scriu numai intimplarile din clasa a12a, pnetru ca oricum este pina in momentul de fata foarte tumultoasa (e ok Socio?). si pentru asta am nevoie de parerea voastra.
oricum nu cred ca povestile o sa fie 100% reale, unde ar mai fi atunci frumusestea de a-ti pune amprenta asupra personajelor?
deci astept comentarii cu parerea voastra ca sa vad ce fac...

2 comentarii:

Cyber spunea...

ursu stie sa scrie? :D
lasand gluma la o parte, d-abia astept sa citesc. mai ales sa vad cum vor fi personajele din spatele vostru

Thanagra spunea...

da sunt de acord cu orice face/zice/bea ursu!!abia astept sa vad

Despre urs

Fotografia mea
sunt un urs, din ala de terorizeaza turistii din Racadau
 
Counter Counter