luni, 26 martie 2012

Care e legatura intre mine si camioanele de lapte

Paaaaam. De cind nu am mai scris ? De vre-un an cel putin. Asta stiu sigur ca atunci cind am scris controversa cu caii locuiam in alta parte. Evident m-am mutat a4a oara in 4 ani, dar viata merge inainte.
Evident scriu ca sa procrastinez de la disertatie. E due intr-o saptamina si ceva. But who cares ? Viata merge inainte si cu disertatie si fara. Probabil par o persoana foarte neinteresata. Nu-i chiar asa, mi-a placut super mult ce a trebuit sa fac pt lucrare, dar nu am chef sa scriu. Nu am chef sa explic unor neni ce am facut si de ce am facut. Am vrut sa share ca termin si facultatea. Cred ca am blogul asta de cind eram in liceu. Ce mult timp a trecut.... Mai am lucrarea, apoi o sumedenie de examene destul de nasoale si apoi...habar nu am. Sunt speriata ca dracu de ce o sa urmeze, da nu vreau sa recunosc. Eh, am 2 miini, 2 picioare, o sa supravietuiesc (sper!)
Ma batea gindul sa scriu mai de mult aici, dar faptul ca azi de dimineata era sa ma calce un camion de lapte m-a motivat. Cine stie, poate mi-e frica cum ca nu o sa mai apuc. A, nu va speriati, aia cu camionul e clasica. Daca trece pe linga mine o sleahta de crocodili pe strada, probabil nu as remarca. Asa cum nu am remarcat nici camionul. Poate asta ar trebui sa-mi dea o lectie si sa ma pun sa-mi scriu lucrearea. I'll keep you posted.

7 comentarii:

Anonim spunea...

mai bine ca nu ai mai scris; faceai gramatica numai sange!

marul spunea...

si-au mai trecut cateva luni :))

Izolatiefonica spunea...

Frumos

Szasz Sebes Paul spunea...

Frumos blog ai

Anonim spunea...

ai terminat dizertatia??

tratamente anticelulitice spunea...

Multe se pot intampla daca nu esti atent si iti zboara gandul la datorii.

Contac spunea...

Interesant ....

Despre urs

Fotografia mea
sunt un urs, din ala de terorizeaza turistii din Racadau
 
Counter Counter