miercuri, 26 mai 2010

Die internet, die!

Pe mine personal a inceput sa ma cam streseze partea cu identitatea virtuala. Si cu conversatul cu lumea in onlain. Daca ar fi de la puterea mea, acu mi-as incuia laptopul in dulap si m-as duce de nebuna pe cimp (nu ca nu ma duc si asa). Unde este placerea de a vorbi la telefon ? Unde e placerea de a primii o scrisoare ? Unde is chestiile astea in care simti caldura persoanelor cu care comunici ? Unde e placerea de a iesi la un ceai ?

Stau sa ma gindesc cind a sunat telefonul ultima data la mine. A, era ziua unei prietene si am sunat-o sa-i zic la multi ani (si m-a tinut vreo 40 de minute la telefon, era si ea happy ca o suna cineva). Mi-as baga laptopul in sertar, dar m-ar linsa maicamea (alta care nu pune mina sa ma sune si ma freaca in onlain).

Alta chestie ca ma uimeste, este dorinta cu care is verifica lumea mailul. Spre exemplu daca esti in concediu sau in weekend. Da-l naiba de mail, nu se darima lumea fara tine. Daca se darima, va pune mina cineva pe telefon si te va suna, fii sigur. Eu n-am net pe telefon (dar de miine voi avea ca imi upgradeaza astia cartela, si voi putea sa sta pe feisbuc in liniste si nestingherita de nimeni).

Eu cind sunt intr-un loc in care n-am net, n-am nici o treaba si ma indeletnicesc cu altceva. Si nu as acepta ca in concediu sa ma frece cineva la icre. Mai pe romaneste, refuz sa imi verific mailul cind is plecata in concediu.

A fost funny cind am fost la munte eu cu niste posesori de net pe telefon. Dau cu astia nas in nas la masa. Fiecare isi butona la telefon. Wtf ? Verificau chestii, scriau pe blog, o ardeau pe feisbuc. Eu in primul rind nu am rabdare sa citesc chestii pe ecranele alea atit de mititele (si eu am ifon). Tipa care scria pe blog de pe un LG Shine (parca) era hardcore de-a dreptul. Helau people, nu puteti sa abandonati lumea virtuala pentru vreo 3 zile: sa igorati mailuri, tweeturi, friend requesturi pe feisbuc si alte chestii de genul ? Nu, nu o sa se opreasca pamintul din invirtit. Nu, nu o sa moara soarele. Pasarelele vor cinta la fel ca inainte.

Pentru ca ma pregatesc ca in vacanta sa imi incui laptopul in dulap, mi-am achizitionat astea ca sa ma recunoasteti pe strada (si sa depasesc si eu 180 de cm):

(le dedic tipei hardcore cu LG Shine)

5 comentarii:

Aripa spunea...

recunosc , foloseam netul si virtualul. motivele mele erau insa pure.
bre ursule. tu nu folosesti tastele ca is prea mici pt tine :D muhhahah

Sasa spunea...

da, eu zgarman copaci la munte, logic ca nu folosesc tastele :D

Christine. spunea...

Tu vorbesti ba divo? Ca la tributu Freddie Mercury intrai pe forumu' trooper sa zici ce faci? :P

Sasa spunea...

eram in local de dive atunci, mai :P
si la civilizatie :P

Christine. spunea...

Si ii asteptam pe mandinga...

Despre urs

Fotografia mea
sunt un urs, din ala de terorizeaza turistii din Racadau
 
Counter Counter