marți, 2 februarie 2010

Despre carne, amazon, frigidere si servicii de livrare (part 3)

Si ultima chiar (sper). Dupa fix 15 zile de asteptare mi-a ajuns cartea. Dupa 15 zile in care am crezut ca daca il vad pe nenea de la Citylink il scuip intre ochi. Dupa 15 zile in care am scris nenumarate mailuri roz si cu floricele catre nenii de la Amazon.

Ce am invatat din acest mic twilight cu nenii de la Amazon:

1. daca mai vad undeva delivery by Citylink, urmatorul buton pe care il voi apasa va fi ala de anulat comanda. Poa sa mi-l aduca si in urmatoarele 10 minute cu fanfara si fundita roz.

2. nenii de la Amazon chiar raspund la mailuri. Si destul de repede. Au un mititel +1 de la mine.

3. nenii de la Amazon sunt prosti. Daca eu le-am explicat in 3 mailuri ca vreau sa-mi trimita cartea prin alt delivery service ei s-au facut ca ploua si m-au ignorat. Dupa ce ridicau in slavi ca vor sa isi faca clientii fericiti.Iote pe mine Citylink nu ma face fericita!!!!

4. nenii de la Amazon stiu asa mult bullshit siropos ca sa isi creara scuze, incit cred ca o sa mor de diabet inainte de Valentine's day.

5. Royal Mail ruuuuuuuuuuuuuuulz.

6.in final, nenii au rezolvat problema, dupa ce vreo 2 saptamini s-au facut de substanta maronie.

7. nenii de la Citylink sunt nesimtiti. Le-am transmis calduros nenilor de la Amazon sa nu mai foloseasca serviciile lor. Au zis ca voi tine cont de asta (yeah, sure).

Si acum sa va povestesc finalul povestii livrarii. Nenea-cel-nesimtit de la Citylink daduse gerla a4a ora. Eu le trimit un mail isteric nenilor de la Amazon in care le explic ca am ramas iara fara delivery. Era vineri. Nenii imi trimit acelasi mail ca vor incerca sa rezolve problema si daca nu primesc nici un raspuns in 48 de ore sa le dau de veste. Am zis ca o sa ma stresez de marti incolo daca nu primesc nici un raspuns (deja eram zen, stiam ca o sa le ia ceva sa se miste). Era deja al 5lea mail catre neni, nu stiu daca isteric sau nu. Dar se pare ca nenii s-au isterizat si ei la rindul lor la ceilalti neni.

Asa ca pe 1 pe la ora 12 si ceva (nu 3, nu 4, nu 5 cum se intimpla deobicei) a aparut nenea de la Citylink la usa. In premiera, a sunat la buzzer si a batut la usa. Colega-mea l-a primit (pentru ca eu prestam de zor scoala). Apoi cind am venit eu, am facut cloaca in jurul pachetului si am inceput sa il worhipuim. Norocul lui nenea a fost ca nu eram eu acasa cind a venit, ca pe cuvintul meu ca l-as fi batut cu cartea (o fumusete de numa 1300 de pagini, necartonata din pacate) si ambalajul de carton gros cu colturi in care era invelita.

Ulterior am vazut ca pe pachet scria MARE "goods have been rescheduled for delivery 01/02/2010.delivery must be done without fail". Incep sa banuiesc ca nenea a avut parte de o sapuneala buna de tot si a fost obligat sa faca cumva ca pachetul sa ajunga la mine.

Mare rusine ca 1 day delivery-ul s-a transformat in 15 days delivery.Amazonul sa se faca mic si emo intr-un colt.

Acuma ma voi pune sa caut Valenties's cards pe Amazon. Cu siguranta o sa gasesc niste siroposenii la cite am auzit de la ei. Is curioasa peste citi ani vor ajunge si alea...

3 comentarii:

Anonim spunea...

Nu cu hamsteri, te rog. Poti sa-mi trimiti cartea cu dinozaurei :D

Anonim spunea...

oooooo e ca asteptarea lui mesia cu amazon astia

faina carte de 1200 de pg

ce felicitare imi iei :P ?
si bine ca mi-ai amintit ca eu cma uitasem de ziua lui Vali asta

Mihai spunea...

La mine Citylink s-au miscat foarte bine, mi-a venit pachetul de la Amazon inainte de data estimata (cu free super saver shipping).

Cu Royal Mail a avut un coleg probleme dar nu stiu daca din cauza postei sau din cauza magazinului (ei zic ca au trimis coletul dar nu a ajuns si au trimis altul).

Despre urs

Fotografia mea
sunt un urs, din ala de terorizeaza turistii din Racadau
 
Counter Counter