marți, 2 februarie 2010

Arta conversatiei cu tipele la PMS

Eu impreuna cu Aripioara delicata ne-am gindit sa publicam un mic manual de utilizare al tipleor la PMS. Deobicei, perioada asta este ce mai trista in viata unei fete. Cum Aripioara are un blog prea delicat nu ne-am permis sa il pingarim cu acest subiect.Pe aceasta cale trebuie sa le amintim camarazilor baieti ca nu noi am ales asa ceva, ca nu ne place si ca o luam un pic razna.


Dupa cum foarte bine stiti exista niste zile in viata unei tipe in care nimic din ceea ce zici/faci nu ii convine si totul devine un calvar. Si te intrebi de ce? S-a rupt cerul si a cazut un nor in capul ei? I s-a rupt tocul, a cazut pe scari si s-a lovit la cap? Tot universul ei pare a avea o alta dimensiune, valorile par inversate, Pamintul se invirte invers.


Si acum un ghid practic despre cum sa nu iti iei o vaza in cap de la o tipa pms-ing:


      1. Daca incepi cu “ziua buna” sa te astepti la ceva in genul “ce dracu e asa buna?e buna pt tine, you willy having person!”. Tu trebuie sa zimbesti delicat si sa o pupi pe obraz ca pe o papusa de portelan.

      2. Reglua no. 1 a conversatiei: orice zice tipa tu esti de acord si nu vorbesti prea mult ca oricum ce zici tu e prost.

      3. Nu este o zi optima pentru activitati care solicita multa miscare fizica. Nici sa nu te gindesti sa o scoti la o plimbare cu bita sau cu calul.

      4. Fii supportive. Foarte supportive. Chiar nu vrei sa treci prin ce trece ea.

      5. Sa iti fie foarte clar ca ea este centrul universului. Totul graviteaza in jurul ei si cum vrea ea. Nu incerca sa ii sugerezi altceva, pentru ca primesti vaza.

      6. Fii un domn si nu ii lasa impresia ca stii ce se intimpla cu ea. We are all ahamed by these days, but we tend not to admit.

      7. Regula no.2 a conversatiei: o asculti indiferent de ce zice. Probabil abereaza despre dragoni roz cu aripioare,Tu te dai interesat cu toate ca in adincul sufletului te gindesti cind e urmatorul meci al Stelei. Aici bagi si 2-ul. NU care cumva sa incepi sa te contrezi cu ea, ca iei un set intreg de vaze in cap.

      8. Sa nu te sperii daca cu un ochi plinge si cu altul ride. Cam asa o sa treaca dintr-o extrema in alta din orice. Vezi sa ai si tu niste servetele la indemina

      9. Orice atac nu trebuie luat personal, este indreptat deobicei catre intreaga tagma masculina, nu catre tine personal...

      10. Nu incerca sa te pui in pielea ei pentru ca nu vei reusi. E unul din lucrurile care trebuie luate ca o axioma. Nici o aliniere a planetelor nu va impiedica acest lucru sa se intimple. It's nature.


Daca urmezi acest set de reguli, ai scapat de a-i cumpara o noua vaza pe care oricum ti-ar sparge-o in cap pentru ca nu o sa ii placa modelul ales de tine.


Gagici, va astept si cu alte reguli daca simtit ca mai e nevoie.

5 comentarii:

Anonim spunea...

singura problema e ca tu nu porti tocuri =))

Anonim spunea...

Ideal ar fi sa aiba la ei cutia de nurofen!!!Adica sa se faca utili oarecum.

Andrei Vajna II spunea...

Pai nu poarta fiindca i s-au rupt. :P

Asta si HUOOOOOOOO STEAUA!

serban spunea...

Si eu care vroiam sa te intreb daca iti citeste vrun baiat blogul sau doar va spuneti si voi ofurile asa intre fete...

Sasa spunea...

pai serbane, tu esti dovada vie :))
lasa ca la cita reclama mi-a facut maimuta, m-a citit jumatate de mapamond :|

bai, sa stiti ca am 2 perechi de pantofi cu toc, pe care i-am purtat cu succes si inca nu au tocurile rupte :P

Despre urs

Fotografia mea
sunt un urs, din ala de terorizeaza turistii din Racadau
 
Counter Counter