luni, 14 septembrie 2009

Birfe, smenuri, alte alea...

-> Va vine sa credeti sau nu, am socializat in weekend cu o bovina. Adica am mingiiat-o intre coarne.

-> Anul asta am tras o fuga pina la Cabana Babele. Unde am avut placerea ca linistea mea sufleteasca sa fie tulburata de Anna Lesko si Delia Matache. Probabil ca si ele isi cautau linistea sufleteasca...dar am avut ghinionul sa ne intilnim. Flash news: nu erau pe tocuri.

-> De suparare am plecat la Sulina. Acolo da sa iti cauti linistea sufleteasca...

-> Am devenit mare fana a postului Duna vineri seara. Baga roace. Nu de-alea suparate. Mai trist e ca nu inteleg nimic...

-> Duna este intre niste posturi dealea gen Favorit si Etno Tv. Azi butonam disperata dupa Duna si nu o gaseam...

-> Eu butonez la tv de la postul cu nr 0 pina ajung inapoi la postul cu nr 0. Si am observat urmatoarele:
-> pe National tv este tot timpul un serial indian; inca nu mi-e clar daca e acelasi sau nu...
-> pe Favorit / Etno sau ceva de genul (nu Duna, ca cinta pe romaneste) este o piesa cu un clip foarte crud si cu 3 mosi care se cred haiduci;cred ca clipul cu pricina este in heavy rotation;
-> despre OTV nu zic nimic ca nu cred ca rezist mai mult de o secunda pe postul ala...
-> pe Kanal D este tot timpul un serial turcesc; parca nu e acelasi;

-> Azi noapte ma uitam cu o prietena la un post numit Bebe Tv, care avea niste chestii colorate care se miscau foarte incet. La un moment dat apare un delfin albastru care tot sarea pe acolo. Dupa vreo 3 imagini delfinul albastru se transforma in delfin roz. Dupa alte citeva serii de delfini roz si albastrii apare un delfin verde. Moment in care ne uitam una la alta si ne intrebam daca suntem tripate ?!

-> Eu inca sunt in soc. Loredana Gro(a)zea are o colaborare cu Joe Lynn Turner. Ei sustin ca e pe plan muzical, noi nu. Oricum dupa 25 de ani de Deep Purple, Rainbow si alti mostrii sa ajungi sa o arzi pe scena cerbului de aur cintind lelelele ?

->V-am zis ca baia mea de acasa e sexi ? Are wireless!

-> Propun ca toti soferii de BMW bucuresteni sa fie pusi intr-un x5 si incinerati. Cu aia din provincie nu am nimic (ok, hai sa zic ca am ceva cu ala care isi parcheaza in mod frecvent masina pe locul meu). Nu de alta, de deja am o lista lunga de amici care au zis ca o sa vina sa-mi dea foc la masina.

-> Mi-am tras ciuf violet. E foarte...fosforescent. La o zi dupa minunata isprava ma intilnesc cu amicul meu cu care merg la meciuri.
- Ce faci ba? Te-ai dat cu violetii ?
- Nu ba, se ia la spalat. E doar la suprafata, dedesupt e alba.
- Ah, m-am linistit. (ii las pe iubitorii de fotbal sa descifreze acest dialog...)

-> V-am zis de vreo 50 de ori ca am vazut Over the Rainbow live. Marfa rau. Si pe Steve Vai. La care ploaia n-a fost marfa.

-> Sa va spun ceva extraordinar. Mi-ar pierdut in vara asta un rucsac in care aveam un telefon mobil. Si l-am si gasit. Va vine sa credeti ? S-a intimplat la festivalul de jazz de la Garana.

-> V-am zis ca ascult colinde? Acuma in mijlocul verii ? Poate vine si Mos Craciun.

-> Se intimpla un fenoment ciudat. Vecina de deasupra are neni in dreptul geamului de la baie. Daca eu stau la etajul 10, faceti si voi un calcul...

-> M-am reapucat de citit Muzici si faze...

-> Ma pregatesc pentru un drum lung cu avionul. Zilele astea trebuie sa imi apara bubele :)

-> Titlul este in cinstea distinsei publicatii pe care o citesc



2 comentarii:

Anuta spunea...

se pare ca zoli tzeava si-a adus si clanul la geamul meu.am distins vreo 5 voci.sublim

Unknown spunea...

Băi, data viitoare când te mai duci la un concert, fă-mi și mie tot istoricul formației, ca să-mi dau seama și eu că aș vrea să-i văd. :P

Despre urs

Fotografia mea
sunt un urs, din ala de terorizeaza turistii din Racadau
 
Counter Counter