miercuri, 11 martie 2009

Postul emo de primavara

Bla bla bla... a venit primavara. Natura a renascut, impreuna cu sperantele mele... bla bla bla...sunt un om nou...bla bla bla...totul zimbeste in jurul meu bla bla bla.
Bullshit.
Sa va zic cum a fost asta cu natura la mine. Pe la inceputul lui martie vine o vreme de-aia frumoasa. Soare, cald, parcul tot inflorit. Mai, mai ca te facea sa fi romantic. Si tot intr-o zi din asta cu un soare puternic, ca din senin se pune un nor mare, se intuneca cerul si da cu o grindina de mama mama (deci din cauza ei am intrat in Marks & Spencer). Si apoi o tine citeva zile in ploaie de-aia heavy. Si apoi se face frig si...pampam incepe sa ninga. Deci pe cuvintul meu, nu vreti sa vedeti cum arata acuma bietele floricele care erau acum o saptamina inflorite. Ah si daca este o zi senina cu soare inseamna ca afara nu sunt mai mult de doo grade. Da, asta nu-i primavara de-aia de care vrea lumea dar mie imi place si asa. Mie imi place sa umblu in bocanci pe strada. Dar deja cind se face prea cald e cam nasol. Asa ca atunci cind vine primavara stiu ca eu nu prea mai pot umbla in bocanci.

Si vaaaaaaaaaaaai ce frumos este a inceput de martie cind toatre doamnele si domnisoarele primesc boscheti intregi (da, mi-am cumparat si eu boscheti numai asa de-a dracu). Ah si sa nu uit, ce frumos jumatate de tara maninca mucenici. Pe aceasta cale va urez un calduros "sa va stea in git". Ca e primul an cind nu pup asa ceva...(si imi ploo in gura doar cind ma gindesc). 

Sa dezvolt un pic partea cu nura reinvie. V-am povestit ce au patit florile de la mine din parc. Cred ca o sa mai treaca de vreo 2-3 ori prin spasmele norilor care sa storc. Mai grav este ca au inviat si pasarelele. Nu am nimic personal cu ele. Dar totusi, asta nu insemna ca trebuie sa cinte la 3 dimineata sub geam. Am inteles, ai batut drum lung din tarile alea calde pina aici, erai impresionata de bucuria revederii, ai dat baieram 3 nopti la rind, dar totusi. Pe la 3 nu te apuca si pe tine somnul ? Te inteleg prin ce treci...dar cum ar fi sa stau sa-ti cint si eu sub craca de bucurie de fiecare data cind ma intorc acasa?Ha? Sa dea zapada peste tine...

In alta ordine de idei natura tot reinvie de citeva saptamini. Si eu stau si visez cu ochii deschisi si inchisi la zapadaaaaaaaaaaaa. De doua zile ma trezesc dimineata si imi dau seama ca am visat ba munti inzapeziti, ba ca mergeam la ski, ba ca discutam despre mers la ski, ba ca ma certam cu Serban unde mergem la ski. Da, eu vreau zapada, nu floricele mov si vrabiute isterice...

4 comentarii:

Anonim spunea...

Acum stiu de ce l-am citit saltaret. E cu boscheti. Mie nu-mi plac boschetii. Mie sa-mi iei un copac. Cand mi-oi lua.

Sasa spunea...

da draga. o sa imi notez pe mina sa nu uit :)

Anonim spunea...

cred că exagerezi cu păsărelele la 3 dimineaţa...vreun 4 juma 5 da, mai merge! dar 3?!

Sasa spunea...

de curiozitate m-am uitat la ceas si era 3. tot ramine pentru mine o enigma de ce ai cinta asa vesel la ora aia...

Despre urs

Fotografia mea
sunt un urs, din ala de terorizeaza turistii din Racadau
 
Counter Counter