luni, 17 septembrie 2007

Prima zi de scoala


Uite ca am intrat si in ultimul an de scoala...Urmeaza sa dam piept cu Bacalaureatul si apoi sa mergem la facultate si sa fim si noi fruntasi in productie....si gata cu visele frumoase, macar sa ajungem si noi la facultate.
Dupa binecunoscutul careu la care am ascultat o cuvintare interminabila am pasit in scoala noastra care este in renovare (multumim pe aecasta cale primariei si directiunii scolii) am pasit in clase pentru a ne cunoaste dirigintii si a ne revedea scumpii noatri colegi (cum puteam sa uit, si sa ni se citesc cele 500 de regulamente de oridine interioara).
Anul ast ava fi un an tragic pentru noi: terminam una dintre cele mai frumoase etape ale procesului scolar: o sa lasam in urma aventurile de hoinari, o sa lasam in urma povestile tulburatoare de iubire, o sa lasam in urma dramele colegilor, o sa lasam in urma ursuletul de plus, o sa lasam in urma...baaaaai vino cu picioarele pe pamint, ca ai un bac de dat!!!!!
O sa inchidem in sufletul nostru unele dintre cele mai frumoase amintiri, o sa rupem sau o sa inadim lanturi ale prieteniei si o sa plingem toti la sfirsit pentru simplul fapt ca s-a sfirsit (acum am vazut ca am de fapt o poza cu pionieri si nu o poza cu UTC-isti dar nu cred ca am de unde sa fac rost de poza cu UTC-isti).
O sa ne decidem cu greu ce facultate vom urma, vom face bineinteles o alegere proasta si apoi ne vom blestema zilele mai tirziu, ne vom injura profersorii care ne-au indrumat catre aceasta optiune, dar in final vom zimbi cind ne vom aduce aminte de viata de liceean :)
Una peste alta , trebuie sa ne distam si anul acesta si sa avem bafta la integrarea in societate.

6 comentarii:

Cyber spunea...

ba ce commenturi ai ursule :|

Cyber spunea...

pardon, ce posturi ai :)

x spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Cinnabar spunea...

hai mah, nu mai fi asa pesimista...imi vine sa plang cand citesc postul asta :-<

Unknown spunea...

Asta se intampla, lucrurile se schimba, este inevitabil. Si e bine, dupa parerea mea. Iti dai seama ce plictisitor ar fi sa faci acelasi lucru tot timpul. Viata e frumoasa pentru ca e scurta.
...
zise prostu' intr-un moment de oboseala

Cyber spunea...

nici nu-ti dai seama uneori cat de scurta poate fi :( cred k stiti cu totii la ce ma refer

Despre urs

Fotografia mea
sunt un urs, din ala de terorizeaza turistii din Racadau
 
Counter Counter