miercuri, 28 aprilie 2010

Creepy

Iote ca m-am intors in tara cu nopti si zile polare, dupa aventuri cu vulcani scuipatori de cenusa si avioane care m-au lasat in drum cind imi era lumea mai draga.

Uitasem complet cum e sa se innopteze pe la 10 jumate seara in luna aprilie. In Romania e sexi rau: diferenta dintre zi si noapte vara si iarna nu e chiar asa de mare. Aici e de vis... iarna se lumineaza la ora 9 si se intuneca la ora 3 dupa masa, iar vara se intuneca pe la 11 si se lumineaza pe la 4 (si noaptea nu ajunge sa fie noapte deaia neagra).

Dupa ce toata iarna injuram ca se intuneca pe la 3-4 dupa masa si ma busea somnul, acuma sunt profund derutata. La ora 7 soare si frumos afara, mai ceva ca la 12 la prinz (atunci era un nor odios pe cer). La 8 la fel de soare si frumos. Pe la 9 incepe sa se insereze un pic. Acuma e aproape 10 si afara nu e noapte de loc. Pai pe la 9 o frecam fericita crezind ca e ora 7...

Si dimineata la 6 e o placere cum iti bate soarele in geam de mama focului si trebuie sa te trezesti ca sa tragi draperiile.

Hai cu ziua aia polara odata...

Niciun comentariu:

Despre urs

Fotografia mea
sunt un urs, din ala de terorizeaza turistii din Racadau
 
Counter Counter