duminică, 14 martie 2010

Postere!

Inspirat de Lenore . Mdeci, daca ea ne-a povestit ce bilete de la concerte are, sa va povestesc si eu ce postere am pe pereti. Si mai interesant e de unde le am si de cind.

Sa trec repede peste partea cu biletele: aici am Yes, Jon Lord, Gary Moore, Marilion si mai aveam si pe ala de la Queen + Paul Rodgers, care sincer nu stiu unde e. In Bucuresti il am sigur peala de la Deep Purple pe dulap si pe ala de la Robert Plant pe un alt dulap. Ala de la Maiden stiu ca l-am pierdut in vinzoleala de la concert. Oricum, ma enerveaza ca nu mai sunt bilete dealea faine cu poza si asa. Acu is tiparite, si ai noroc daca scrie formatie pe el, ca deobicei e numele festului.

Si acu ajungem la partea interesanta. Vom vorbii in termeni de dulapuri, pentru ca daca lipesc pe pereti se distrug peretii (am tapet).

-> dulap fix deasupra patului la cap asa: o poza din 1986 cu echipa de aur a Sportului Studentesc (sta la loooooc de cinsteeeeee)

-> dulap mare de gagica, cu 3 usi, usa #1: niste poze trase la xerox de pe o coperta de disc cu Deep Purple si pe jos un afis cu Trooper ciordit de pe un zid din Victoriei

-> usa #2: oglinda, pe care cindva scria cu ruj, Celelalte Cuvinte

-> usa #3: un afis cu Trooper de la concertul de 12 ani (ciordit de Serban, ca eu n-am fost atunci)

-> usa de la camera exterior: afis cu Jethro Tull de la concertul de la Sibiu si unul cu Uriah Heep de la Buc

-> usa de la camera interior: afis cu Jethro Tull din Bucuresti (ciordit tot de pe un stilp din Victoriei)

-> un lateral de dulap: afis cu Phoenix de la concertul de 40 de ani, cu autograf de la Covaci pe spate (primit de la Calin, ca eu nu mai stiu de ce nu am putut ajunge la concert)

-> pe un alt colt, cu vedere din pat, piesa de rezistenta: niste afise din anii 70 cu Jon Lord, Ritchie Blackmore si Ian Paice

-> pe un alt dulapior: mufaul lui Tarja si afisul lui Nightwish de la Buc la dimensiuni reduse si o poza cu Sport Club Miercure Ciuc decupata din ziar (naiba stie de unde o am) si in jurul lor niste desene cu creiaone cerate facute de niste prietene...mi se pare ca scrie Iron Maiden, peacolo.

Pff, sper ca n-am omis nimic. Cind o sa mai dau ochii cu ele o sa va tin la curent (posterul cu Jon Lord, la un moment dat era cazut). A, si am un poster cu Celelalte Cuvinte care nu am unde sa-l pun ca-i un format idiot si nu incape pe nici unde...

4 comentarii:

Anonim spunea...

genial. maaama tre sa-ti arat peretele meu. remind me

Sasa spunea...

yup. poti sa imi arati odata cu peretele si pisica :P ?

alexandru spunea...

OFFTOPIC salut! sper să nu te deranjeze că pe blogul tău caut altceva, dar ştii ceva de meritoriu? trecu un pic cam mult de când nu mai fu nici o mişcare pe la ea şi mi se pare ciudat că de obicei îşi anunţa lipsa. TOATE BUNE!

Sasa spunea...

am scos-o alataieri la un cico. nu de alta da nici eu nu mai auzisem nimic de la ea, prin nici un mijloc de comunicare (nu cred ca telefonul fix se pune ca mijloc de comunicare). e bine, trage la facultate si reneaga lumea virtuala :D

Despre urs

Fotografia mea
sunt un urs, din ala de terorizeaza turistii din Racadau
 
Counter Counter