marți, 19 ianuarie 2010

Despre carne, amazon, frigidere si servicii de livrare

In acest moment voi baga multa carne in frigiderele alora de la amazon si aia de trebuiau sa imi faca livrarea. De fapt o tot bag de azi de dimineata, dar cum incerc sa imi pastrez carcateristicile de lady nu injur decit la volan (asta ca nu mi se deschid geamurile si stiu ca nu ma aude nimeni), pe stadion si in bucatarie.

Lenea mea este nemarginita. Asa ca amazon-ul e ca raiul pe pamint. Cu 2 clickuri iti iei ce vrei si apoi ti le aduce in ceva timp acasa la usa (aici nenea postas isi rupe spatele cu coletul tau si ti-l aduce pe presulet). Dar mai nou s-au gindit ei sa bage un serviciu de-a dreptul bengos care face 1day delivery. M-am gindit ca the faster the better. Si mi-am luat un manual care mi-l promiteau ca imi va veni cu 1 day delivery la usa. Si de aici incepe orgia.

Chestia n-a venit in prima zi, ca o comandasem pe seara. A venit a2a zi, dar la o ora foarte obscena la care eu nu eram acasa. Mi-a lasat nenea biletel ca o sa o redeliver next day, ceea ce venea luni ca era vineri. Luni nu m-am miscat din casa stiind ca trebuie sa vina nenea. At some point, gasesc un bilet in usa ca la ora x nu am fost acasa sa imi primesc pachetul. Bullshit total, eram foarte acasa. Nenea nu s-a obosit sa sune nici la buzzer nici sa bata la usa. In note scria ca trebuie sa ma duc sa imi recuperez pachetul de unde au astia sediul si ca inainte sa sun ca sa aranjez sa mi-l iau.

Ma pun eu ca un copil cuminte sa ma uit pe harta unde era chestia. Si incep sa imi dau palme. Dupa vre-o jumatate de ora de sapat imi dau seama ca chestia unde trebuie sa ajung e la ceva de genul jumatate de ora de mers cu trenul din oras. Are you fucking kidding me? Si apoi trebe sa mai si umblu prin niste cimpuri. Mi-am luat inima in dinti si am sunat. Eram pe punctul de a izbucni intr-o criza de nervi, cind la celalat capat al firului mi-a raspuns un robot. Chiar m-a zenuit, daca era o fiinta umana jur ca spalam cu ea pe jos. Si imi zice robotelul ca pot numa sa ma duc sa-l iau de acolo sau sa-l trimit inapoi. Si ca oricum daca nu vin sa il iau pina vineri il trimite inapoi. Si ca daca chiar vreau redelivery trebuie sa vorbesc cu vinzatorul. In momentul ala chiar as fi strins pe cineva de git (daca as fi avut pe cine, norocul meu ca a raspuns fiinta aia suava pe care nu imi puteam varsa naduful...)

Drept urmare le-am trimis un mail nervos nenilor de la amazon. MI-ar fi placut sa am scrisori dealea urlatoare, ca in Harry Potter, ca sa le trimit si la nenii de la amazon si la neni de la delivery.

Si sunt tare curioasa ce are sa se intimple, eu nu imi misc piciorusele delicate sa imi iau pachetul...

4 comentarii:

Anonim spunea...

Pai simplu, nenii de la delivery il trimit la amazon, tu faci recomanda si nenea de la delivery vine iar la tine acasa si nu te gaseste. E ca in natura, totu-i ciclic.

Sasa spunea...

bre, imi vreu si banii inapoi pe undeva prin ecuatia asta. ca am mai dat si o caruta de bani pe cartea aia. e ca un fel de manual de anatomie pentru mine :P

Anonim spunea...

lesin de ras la blogul tau :P

sper sa se rezolve. eu inca astept un pachet din sua de vreo 3 weeks. acuma cica e cu nush ce fantastic mail bla bla. eu tot astept.

Sasa spunea...

uuu, bine ai venit la mine in padure :) avem conuri de brad (instead of cookies). ma, eu m-am convins ca alea cu livrarea cea mai smechera is, deobicei, cele mai proaste...

Despre urs

Fotografia mea
sunt un urs, din ala de terorizeaza turistii din Racadau
 
Counter Counter