luni, 25 ianuarie 2010

Avem si noi zidarii nostri

Ieseam azi de la vestiarul tipelor, cu o colega, ca 2 dive ce suntem (mersesm la sauna, nu va extaziati,nu o ard pe la gym). Trece pe linga noi un nenea care avea fata de nenea zidar roman (nu ma intelegeti gresit, nu am nimic cu nenii zidari, dar asa mi-a sugerat fata lui nenea; si nici macar nu stiu daca era zidar sau nu). Noi vorbeam de0ale noastre, abia l-am remarcat pe nenea care se uita peste umar si arunca catre noi un rinjet urmat de "aoleu, romance".

Moment in care si eu si colega-mea am ramas pe loc, uitindu-ne una la alta cu uimire. Cu greu mi-am stapinit un "hai sa mori tu". Colega-mea a fost mai tare, ca a zis dupa: "si noi trebuia sa zicem uite un cocalar ?".

In alta ordine de idei, nenea zidar (sau ce-o fi fost) mi-a stricat zen-ul si ma intreb ce naiba cauta la gym-ul facultatii. Pe linga asta inca nu am terminat cu pachetele de carne adresate amazonului care a disparut cu tot cu cartea mea, banii mei si nenii de la citylink. Si in astia de la scoala ca inca nu ne-au dat rezultatele la examenele din sem 1. (insert injuratura foarte complexa aici).

4 comentarii:

Anonim spunea...

Eu nu stiu de zidari romani pe aici dar...am patit-o si eu cu citylink in Highlands, evita-i pe cat posibil! Obiectivul meu foto de 200 lire a nimerit taman la nebuna cartierului, pe motiv ca femeia era in strada (ca de obicei) si curierul era grabit. Ah, si coletul era signed-for so...noroc ca il urmaream pe net si ca am avut rabdare sa caut prin tot cartierul dupa o asa-zisa McLennan. :p

Sasa spunea...

deci i-as bate pe nenii de la citylink cu parul daca as putea. si nu a fost alegerea mea sa vina ei, a fost alegerea alora de la amazon...

Anonim spunea...

Nu-i asa ca ti-e dor sa te duci la 1 mai sau la banu manta sa-ti preiei singura singurica pachetele ?

Sasa spunea...

erm, nu. ca in rest n-am avut probleme cu pachetele. numa nenii astia is nesimtiti.

Despre urs

Fotografia mea
sunt un urs, din ala de terorizeaza turistii din Racadau
 
Counter Counter