duminică, 11 octombrie 2009

Algoritm pentru facut mincare

Ursul a pus piciorul in tinutul cu mult whiskey, steag alb / albastru si vaci pufoase. Asa ca s-a apucat sa manince vaci pufoase.
Nu chiar, dar pe aproape. S-a vazut confruntindu-se cu problema femeii moderne: ce dracu fac eu in bucatarie? In afara de salate si legume fierte ? Eu fiind cunoscuta pentru capabilitatea mea de a folosi cutitul in bucatarie.

Asa ca ma trezesc azi de dimineata dupa ce noaptea trecuta mi-am petrcut-o intr-un boschete pufos care in mintea mea semana cu un pat (asta in urma unei cantitati considerabile de licoare pe la 40 grade) si dupa ceva cosmar cu degete taiate si singerinde si am revelatia ca eu vreau sa fac de mincare. As in gatit. Adica sa stau si sa pazesc oalele pe aragaz. Si mai exact mincare de mazare. Si vreau sa ma laud la toata lumea ca mi-a iesit.

Dupa ca am rugat-o pe o colega sa imi dea "algoritmul" pentru a face mincarea (si chiar asa am intrebat-o) m-am pus sa tai ceapa. Bai, cred ca am nimerit cea mai criminala ceapa din tot regatul. Ochii mei lacrimau ca aceia ai unei fecioare in fata lui Fat Frumos pe un cal alb/negru. Si secretiile nazale erau active mai ceva ca in sezonul rece. Si intr-un moment de ratacire sufleteasca am uitat cu ce bestie aveam de-a face si am dus minuta mea suava inca nespintecata de cutit sa ma frec la ochi. Puiul pe care l-am casapit si pe el a fost de treaba cu mine, nu a protestat prea tare. Nu mentionez ca dupa actiune aragazul arata ca pe un cimp de batalie. Batalie care in final a fost cistigata de mine. Chestia era comestibila si arata cit de cit decent. Si cel mai important nu avea in loc de pui bucatele de degete si in loc de bulion singe de programatoare in devenire.

Deci va dati seama ce trist am ajuns sa procrastinez in bucatarie. Astept cu interes ziua in care o sa ma apuc de spalat geamuri sau dat cu aspiratorul for my personal fun, pentru ca deja spalatul rufelor si facutul ordinii au fost executate.

A, am fost la Jon Lord la concert si va sfatuiesc si pe voi sa faceti acelasi lucru. Da mi-a fost tare lene sa scriu o cronica. Dar trebuie sa o fac si pe asta.

Si nu v-am spus ca am mai visat si ca faceam figuri de stil cu numere in binar. Cu palindroame. Nu ma intrebati cum, dar eu asta credeam ca fac!

2 comentarii:

svalentin spunea...

Mah, daca nu visezi grafuri cu noduri de mazare si nu incerci sa gasesti efortul minim necesar sa mananci mazarea cu minim K si maxim Q bucati in gura inca e ok. :)
Cand o sa ai insa simptome avansate sa ne anunti!

Andrei Vajna II spunea...

Profa de mate din liceu ne spunea sa ne gandim la algoritmi ca la niste retete.

Despre urs

Fotografia mea
sunt un urs, din ala de terorizeaza turistii din Racadau
 
Counter Counter