luni, 1 iunie 2009

Celelalte cuvinte

Chiar ca oua. Eu sunt in perioada de vagabondaj. Adica nu am casa. Adica dorm in gunoi. Cu jumatate sticla de votca si cu o colega de vagabondaj metal.Dar nu asta este scopul acestui post.

Dupa cum stiti (iara voi scrie despre acelasi si acelasi lucru si imi vor muri fanii). O sa fiu scurta si la obiect (ca nu-i resursa mea si nu-i tmpul meu de stat si meditat la nemurirea sufetlui). Dupa cum stiti am o mica afinitate pentru capitala Banatului. Dupa cum stiti si mai bine, acolo s-au format majoritatea trupelor de rock romanesc (da, iara o dau in deastea, nu sunteti entuziasmati). Ca orice urs care se respecta, sunt mare devoratoare de Celelalte Cuvinte (da, daca vei sta cu mine de vorba vreodata fata in fata probabil iti voi povesti de ei). Oricum sunt din Oradea. Insa chestia care m-a socat azi...

Ma faleam cu clipul lui maicamea (adica maicamea a stat constiincioasa si a filmat in timp ce vrajea baieti de-o seama cu mine...) de pe youtube de la concertul aniversar de 25 de ani. Si de curiozitate m-am uitat si eu la comentariile care le aveam la el (habar nu aveam de ele).

Erau de genul. "Ii ascultam prin '83 - '84 pe la casa studentilor", "Nu am fost la concertul aniversar dar ii vedeam in 1900 vara prin oras...foarte fain" si as putea continua dar mi-e lene sa dau copy/paste. Am avut chiar si unul complex tare care m-a impresionat. Deci acuma ma simt mindra de-a dreptul. Am primit comentarii dragute de la oamenii de acolo. Probabil ca nu stiau ca am stat in Bucuresti (altfel m-ar fi fugarit cu toporul). Poate chiar am sanse la o naturalizare (ca fotbalistii) pe acolo :)

Da,as fi vrut si eu sa traiesc acolo prin anii '80. Acuma ma duc sa impart patul de vagabondaj cu o prietena care probabil la noapte o sa ma ia in brate si o sa creada ca is Eric Adams (minus chilotii pufosi).

Va urez o dimineata placuta :)

4 comentarii:

Lenore spunea...

Cand vi in Romania mergem impreuna la un concert :)

Sasa spunea...

la un concert celelate cuvinte ? ma cam indoiesc. unu la mina pentru ca au concerte foarte rare, asa ca ma indoiesc amarnic ca o sa prind cind o sa vin eu in romania (am ratat unul de putin in toamna). si doi la mina, parca nu iti placeau (ai zis ca i-ai ascultat si te-au plictisit la greu...)

Lenore spunea...

Dau eu comanda de concert special pentru tine. Da, stii bine ca mie nu-mi plac da o sa te insotesc :-).

Unknown spunea...

Îmi cer iertare anticipat pentru că o să deturnez acest comentariu de la postarea căreia îi aparține, dar am văz't poza ta din stânga sus și mi-am dat seama că ăl' mic și negru din fundal mi-s eu.. Ceea ce m-a bucurat.. :P Și m-a făcut să aștept și cu mai multă nerăbdare „expediția” promisă în Făgăraș, din vara asta.. :)

Despre urs

Fotografia mea
sunt un urs, din ala de terorizeaza turistii din Racadau
 
Counter Counter