duminică, 12 aprilie 2009

Timisoreana in Bucegi.

Ma refer la bere si masiv. Exista bere Azuga, Bucegi, Ciucas, Bilea si tot asa. Exista multe beri cu nume de masive. Am avut astazi bucuria sa merg in Bucegi. Recunosc, traseu de foarte lenesi. Traseul plin de coca si pisi. Si de mizerie. Tot urcam, si tot urcam si tot urcam. Si tot vedeam doze de TIMISOAREANA. Da-o ma dracu. Dupa ce ca era mizeria, dozele alea mai erau si nebiodegradabile. Ajungem la un punct din traseu. Gasim o tanti cu taraba care vindea, eh ghiciti ce. Doze de timisoareana. Pai acuma inteleg si eu de ce dau faliment fabricile de bere autohtona pe capete. Daca in Bucegi a ajuns sa se bea Timisoreana.

Acuma sa va povestesc de o pisi care mi-a calcat mie ca vaca pe hanorac. Era o piatra mare si lumea se urca pe ea sa-si faca poze. Ceea ce a facut si o pisi in adidasi si blugi mulati cu talie joasa. Si cobora pisi lejer de pe piatra cu spatele. Noi ne savuram banana carata din Busteni si ne uitam la peisaj. Cind , pam-pam, ne intra pisi in cimpul vizual. Frate i se dusesera pantalonii aia asa de jos ca ii vedeam lui pisi frumusete de dos. Bai pisi, imi ajunge cite de-astea ca tine vad pe strada in fiecare zi (si in Ed si in Buc). Ce naiba cauti cocotata pe-o stinca? Du-te de te cocoata pe-o bara...

Alea 2 ore cit am fost pe traseu au fost linistea mea sufleteasca. Am avut si eu un zimbet larg. Imi place la munte pur si simplu pentru ca era curat, liniste si nu erau cocalari si printese. Dar din ce am scris mai sus se pare ca nu mai e la fel...

Si sunt impotriva sa faca drum de la cabana Bilea pina in Saua Caprei. Si asa se aud manelele din Saua Caprei, dar ceva mai discret.Va dati seama ce naspa ar fi sa se auda din creasta Fagarasului ????

2 comentarii:

Andrei Vajna II spunea...

Iti dai seama cate search-uri penale o sa-ti aduca post-u asta? :P

Da tot n-ai povestiti cum ti-a calcat pisi pe hanorac.

Sasa spunea...

eu mi-am sprijinit rucsacul de o alta piatra. si aveam hanoracul agatat de el. si pisi s-a urcat si pe piatra aia sa-si faca poza, eu nefiind linga rucsac (nu stiam ca la noi la munte poate patii ceva rucsacul daca il lasi nesupravegheat). dupa ce s-a carat pisi pe acolo era o urma gingasa de talpa pe o mineca. doar nu a aparut singura urma ?

Despre urs

Fotografia mea
sunt un urs, din ala de terorizeaza turistii din Racadau
 
Counter Counter