miercuri, 22 aprilie 2009

Scotland, here I come!

M-am intors. In tinutul verde si plin de vaci pufoase.
V-a fost dor de un post despre avioane? Credeati ca m-am calmat ? As vrea eu. Imi faceam si eu somnul de frumusete intr-unul din avioane si m-au trezit zgiltiiturile. Trist.
Iara m-am dus taicamiu la plecri interne ca sa imi faca in ciuda. Eu salivam pe acolo. Aaaaah, m-a lovit o noua obsesie.Vreau sa merg la Oradea. Ma apuca la ore fixe. Cind i-am zis lui taicamiu mi-a zis sa-mi bag mintile in cap si sa revin la chestii mai umane.

Se pare ca statul britanic ma vrea. Sau nu ma vrea de fapt. Dupa ce pe aeroport m-a luat nenea si a inceput sa ma intrebe chestii. Ma intreaba cit stau. 2 luni. Ochii mari. Scopul vizitei? Aaaa...acolo invat? Ar fi trebuit sa ii scot lui nenea scrisorica si sa-i arat. Chestia cu universitatea este ca eu am voie sa stau aici mai mult de 3 luni. Intr-o tara civilizata, daca nu esti cetatean nu ai voie sa stai ai mult de 3 luni. Te ia de minuta si iti da un sut in fund pina la tine in tara dupa 3 luni.
Cind astia mi-au zis ca pot sa vin sa invat la ei mi-au dat o scrisoare, care printre altele imi da rezidenta 4 ani in tara minunata. Printre multe alte chestii. Acum tocmai mi-am completat aplicatia pentru banii de studii. Da, astia ma tin pe banii lor aici. Partial.

Mai nou mi-au trimis si chestie de la doctor. Deci acuma se pare ca pot sa mor cu acte in regula pe aici. Sa nu va spun ca mi-au trimis si chestie sa votez. Deci usor, usor ne asimileaza printre ei.

Ce putoare ma simt ca stau aici si fac pureci pe spatele bietilor oameni :)

2 comentarii:

Christine. spunea...

ma, ai fi preferat sa stai pe banii tai, sa traieti de pe o zi pe alta doar cu fasole?

Maria, candva BlondaRock spunea...

Din capitolul ia-ma acasa, si eu sufar de boala cu acte si iar acte aici. Si astia m-au luat cand am venit de parca eram din padurea ecuatoriala si mi-au facut un miliard de acte sa nu cumva sa provoc pe aici vreun atentat. Ce imi place ca nimeni nu da doi bani pe oamenii care vin din Romania! Se umfla orgoliul de intelectual in mine mai ceva ca drojdia in faina :|

Despre urs

Fotografia mea
sunt un urs, din ala de terorizeaza turistii din Racadau
 
Counter Counter