luni, 23 martie 2009

Linia aeriana cu 3 floci

De cind mi-am mutat pestera in UK mi-au aparut niste bube pe fata. Dracu stie de la ce. In curind o sa cred ca de la aer. Cum ma duc in Romania cum pam-pam dispar bubele. Deci se pare ca toporul meu de ten care a rezistat in romanica atitia ani nu rezista la aerul curat de UK. 
Acum astept cu interes momentul in care imi vor aparea bube pe fata de la statul in aeroporturi. Luna asta mi-am spart recordul personal. Si de anul asta nu mai zic nimic. Si abia este pe sfert.

Eu pina acuma nu calcasem in zbor low cost. De-aia ca is fitoasa. Am mers numai cu curse de linie pentru ca asa a fost sa fie (nu ma duc la capsuni in Spania, nici la struguri in Italia, nici la cersit in Franta si in nici o alta destinatie exotica catre care exista low costuri de pe aeroporturile bucurestene).Voiam sa stau linistita si sa stiu ca nu intra coada de pitzipoanca romanca in pungile mele cu shaneluri luate din dutyfree (o sa revin si cu povestea cu shanelurile, mai incolo). 

Pentru ca la noi un zbor low cost este echivalent la pret cu un drum cu trenul, mi-am calcat pe inima si mi-am achizitionat niste bilete pentru o destinatie foarte exotica. Evident, cum eu trebuia sa fac ceva care mi se parea naspa, trebuia sa se intimple ceva care sa il faca naspa. trecem peste partea cu trintitul la aterizare, trecem peste partea cu zdruncinatul. Ajungem la partea cu 3 floci. Linia aeriana cu care trebuia sa zburam (nu dam nume, si, nu, nu e wizz cum ar fi lumea tentata sa creada ca este) avea pe post de sigla o chestie cu 3 floci in cap. Dupa cum a zis colega mea, nu inspira incredere o linie aeriana cu o sigla cu 3 floci. Evident ne imbarca nenii cu intirziere, ne plimba cu avionul pina in capatul celalat al aeroportului si apoi ne dau jos. What the...? Cica probeme tehnice. Zacem 2 ore pe scaune uitindu-ne pe geam la cum veneau si plecau avioane pe Turnhouse Airport. In timp ce baietii dadaeau ciocane la avion. Cum naiba sa pleci cu acelasi avion la care au dat baietii ciocane ??? Oricit de zen ai fi , undeva in subconstientul tau nutreau ceva ginduri negre. Deci cind am pus piciorul pe pamint eram...uau,traim.

Concluzia: sper sa nu mai pun piciorul in low cost mult timp de acuma inainte (da, sunt in continuare fitoasa). Iar ideea de low cost spre bucuresti sper sa nu se materializeze niciodata (mi-e groaza numai cind ma gindesc...si nici macar nu as mai fi inconjurata de shaneluri)

3 comentarii:

Maria, candva BlondaRock spunea...

Da mai Sasa, dar nici cu Wizz nu mi-e rusine. Nu e cu trei floci, dar e roz :)) Eu am venit cu wizzu in Bruxelles si evident ca a trebuit sa plecam de pe Baneasa. Dupa ce am facut check in-ul ne-au trambalat cu o rama de autobuz pe Otopeni ca era ceata. Acolo era mai departe ca Baneasa si cred ca era ceata mai rara =))Si uite asa am ajuns in BXL la 5 juma in loc de trei juma. A, da, si pe Otopeni am mai facut un check in ca la urcarea in rama ne-au trantit bagajele pe jos in mocirla si le-am carat cu noi. AI LAV LOWCOSTS, dar bursa mea mizera nu imi permite sa am fite. Deci daca auzi ca a inceput de ieri sa cada un avion, acum a stat, e wizzu' meu :))

Iusty spunea...

tine zapada cat vrei tu. la sinaia e zapada in bataie de joc. zic de sinaia ca e asa...de suflet. pai poate ne vedem si noi candva...in era asta:P.
te pup

Andrei Vajna II spunea...

Fleacuri. Pana nu patiti ca prietenul meu sa nu va plangeti. :P A mers el in ceva tabara ce-o fi fost in Belgia, sau nu stiu unde, si avea avion, sa se ajunga in Bucuresti chiar la ora 17 inainte de Maiden (avea bilet bineinteles), dar avionu s-a defectat si cred ca nu mergea numai cu ciocane. :P Asa ca au mai stat vreo 9 ore pana au adus ceva avion din Polonia, si a ajuns la 3 dimineata, dupa concert.

Despre urs

Fotografia mea
sunt un urs, din ala de terorizeaza turistii din Racadau
 
Counter Counter