vineri, 16 ianuarie 2009

Trosneala

 Iar am trosnit la votca. De cind am inceput semestrul (adica 5 zile) 3 am fost la bauta.Mai exact votca. Ma antrenez. Asta seara am dat 100 pe git. Si acuma scriu pe blog ca sa nu adorm. De fapt astept sa mi se ia season 3 din IT Crowd. Ah si de aproximativ jumatate de ora ma chinui sa-mi pun un status coerent pe YM. Ce sa-i faci? Se mai intimpla. Ah si acuma ma chinui cum naiba sa calcuez ca sa aflu ce nota am luat la examen avind nota de la test si nota finala.

Gataaaaa, va las fanii mei. Mi s-a luat IT Crowd-ul. In weekend se preconizeaza 2 zile de net lipsa, asa ca trebuie sa fiu pregatita sufleteste.

L.E. Am ajuns la 4/6 zile. Am comis si azi pacatul.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Las-o mai usor cu vodca ca iar te vaiti ca ti-e dor de mine. Pe cine incerci sa impresionezi ? Zi-mi si mie? Pe Kieran, pe Pulev? In nici un caz pe mine.
IT Crowd ?? Never heard of...e un fel de tanar si nelinistit dar cu geeks ??

Sasa spunea...

E mult mai complex decit tinar si nelinistit. Eh,e britanic.Toata lumea pe aici il apreciaza. Tu esti devoratoare de chestii americane. Si oricum ziceai ca noi astia din IT traim in lumea noastra mica (si foarte foarte faina).
Ce,e vreun serial fain cu oase?

Anonim spunea...

Probabil o sa ajunga si la noi. Eu ma uit la house ma care, culmea, e cu un actor englez, Hugh Laurie. Si care e si sexos intre altele. Asa ca nu sunt total parvenita.

Despre urs

Fotografia mea
sunt un urs, din ala de terorizeaza turistii din Racadau
 
Counter Counter