sâmbătă, 17 ianuarie 2009

Strazi bintuite de noapte!

Inca nu m-a prins nici unul noaptea in boscheti, deci nu va bucurati. E vorba de o piesa.Probabil ca nu ati auzit in viata ei de ea.Ieri cautam ceva si am dat peste ea. Pe cuvintul meu ca habar nu mai aveam cum suna. Am pus-o in winamp si am apasat butonul minune. Dupa primele 2 acorduri m-am proiectat inapoi in timp. De fapt, am facut precum ciinele ala care cind auzea un clopotel incepeau sa-i curga balele. Eu fac niste asocieri foarte dubioase. Piesa asta o ascultam inainte sa plec. Nu, e gresit o ascultam. Vreo luna a stat in playlist pe repeat. Acum cred ca am avut ce-a mai violenta reactie ever legata de amintirile mele din Romania. In timp ce o ascultam mi se profilau noptile dinainte sa plec cind stateam in pat, ma uitam pe pereti si ma gindeam ce are sa se intimple. A fost fundalul noptilor petrecute pina dimineata cu Clau si cu Mona. A fost piesa pe care mi-am strins resturile din viata, le-am bagat intr-o valiza si le-am dus mai departe. Ma trezeam si adormeam pe piesa asta. 

Ok, voua probabil vi se pare total irelevant ce s-a intimplat. Insa pentru mine a fost ceva total neasteptat. Auzul piesei m-a aruncat inapoi in atmosfera, gindurile si framintarile de atunci (care acum sunt de mult trecute).Parca ma vad si acuma cum stateam si ma plimbam prin camera neavind ce sa fac si cu o multitudine de ginduri amestecata prin cap.(sunt cam incoerenta la ora asta, dar inca nu imi pot reveni din soc).

Tot nu pot sa concep cum poate fi "dragoste la prima vedere" cu o piesa si apoi, peste timp, sa reuseasca sa iti sugereze aceeasi stare de spirit (neuronii mei fac sinapse ciudate).

Concluzia:piesa acum este pusa din nou pe repeat iar eu stau si ma uit pe geam exact asa cum faceam inainte sa plec...

5 comentarii:

Anonim spunea...

ba te rog yo, invata sa scrii cu â si nu cu î. ce naiba, s-a trecut de multa vreme la scrierea asta...iar tu nici nu erai nascuta cand se folosea î in mijlocu cuvantului

Andrei Vajna II spunea...

Ma intreb daca sa-ti mai dau melodii ca vad ca te atasezi prea tare de ele. :P

Sasa spunea...

daca ma rogi asa frumos te rog si eu sa nu te mai adresezi cu "ba" si sa folosesti "yo".Te iei tu de "î"-ul meu, dar nu-mi amintesc de "yo" in lb romana.
si daca esti curios de ce scriu cu "î" citeste un pic de istoria lb romane :)

Anonim spunea...

cred ca ba este o forma de adresare populara, cat despre "yo" mea culpa. nu citesc istorie, urasc asa ceva :) daca vrei, spune-mi tu. ah, vezi sa nu-mi scrii totusi numele de familie cu î vreodata ca te scalpez

Sasa spunea...

numele le scriu asa cum sunt ca asa trebuie. da de ce tot esti anonima pe aici ? si de ce ti-a picat pe "î"-urile mele tocmai acum?

Despre urs

Fotografia mea
sunt un urs, din ala de terorizeaza turistii din Racadau
 
Counter Counter