miercuri, 14 ianuarie 2009

Spoiala

Orice fata intreaga la minte se mai spoieste din cind in cind. asa cind vrea sa dea si ea un rosu in obrajori, cind mai vrea sa puna ceva in valoare. Eu nu intru in categoria de fete normale. O fata normala inainte sa se spoiasca , invata cum sa se spoiasca. Again, eu nu intru in categoria de fete normale. Bine, recunosc am si eu momentele mele cind ma spoiesc, dar sunt foarte rare. Si nu ma spoiesc decit in citeva locuri bine determinate

1. Ochii: nu stiu ce-i aia fard. Decit foarte ,foarte rar. Dar sunt incapabila sa-l dau calumea. Stiu ce-i aia creion negru de ochi (are si un nume dar nu-l stiu).Si ma dadeam cu el pina cind mi l-am scapat in ochi, odata. Rimelul este foarte important (unul Lancome ciordit de la maicamea), dar nici cu ala nu ma dau de fiecare data. Oricum am inteles ca ma dau degeaba.

2. Parul: da, am duc in fiecare luna la salon sa ma fac blonda platinat. NU! Doar am avut bucati in par vopsite rosu, albastru, verde, visiniu si alte culori. Recunosc, le faceam la salon, ca altfel nu prindeau. Dar ma saturasem sa dau 60 lei pe un vopsit asa ca m-am gindit sa ma fac oadata acasa. MOV. A iesit un roz - spre-visiniu care numai mov nu era. Si a stat acolo mult si bine. Acuma s-a facut portocaliu. Am incercat sa-l dreg iarasi cu mov. Iarasi s-a facut portocaliu. Il las portocaliu, sa moara acolo. Sa se usuce si sa cada.

3. Unghiile: eu am un mare cusur. Imi rod unghiile pina imi da singele. In schimb, daca le vopsesc, nu imi place gustul de vopsea si nu le mai rod. Deci nu-mi ramine decit sa le dau cu vopsea. Sunt un talent deosebit in a le vopsi. Cred ca si copiii de la gradinita picteaza mai frumos decit cum imi vopsesc eu unghiile. Si aleg niste culori cit mai inchise. Lumea ma intreaba daca mi-a cazut dulapul peste degete (nu, nu sunt aia care danseaza pina cade dulapul pe ea). Odata m-am gindit sa-mi fac eu singura vopsea de unghii, albastra din albastru de metil. Nuanta era fix pe gustul meu , doar ca pe unghii arata ca o vopsea de gard (asa mi s-a zis). Am renuntat...Ah, merita precizat ca am incercat sa ma fac cu albastru de metil si cu violet de gentiana in par. Eram mov si albastra pe peste tot numai in par nu.

Asta este scurta mea istorie cu spoielile. Nu sunt capabila sa ma spoiesc si nici vreau sa invat cum. Mai ajung la salon (vorba vine salon, coaforul de la parterul blocului). Acolo primesc urmatoarele cuvinte de lauda: "Aoleo, ce ti-ai facut in cap???" (de la tanti coafeza, care este profund mirata de ce-a mai aparut in capul meu)/"Mama, daca iti mai rozi unghiile te omor" (de la tanti manechiurista care se mira cum reusesc)/"Ce bine ca nu te machezi si nu iti dai cu prostii pe fata."(de la tanti cosmeticiana, care este singura care ma intelege).

Deci, fetelor, nu faceti ca mine, sau veti ajunge niste mari incapabile :)

7 comentarii:

Anonim spunea...

Spre deosebire de alte personaje care daca indraznesc sa iasa pe usa fara masca de spoiala aferenta risca sa cauzeze infarct oamenilor de pe strada ( moi ) , tu ar trebui sa fii extrafericita ca arati foarte bine fara artificii. Si, din cand in cand, sa mai vii pe la mine sa te pensez decent.

Sasa spunea...

da de ce vrei sa ma jumuli, cu ce-am gresit :-s
am si eu o curiozitate: tu te spoiesti?

Anonim spunea...

every singe day. ma rog, aproape zilnic. fara arat ca o fantoma expirata

pai nu te-am mia jumulit odata si te-am facut sexoasa???

Sasa spunea...

pai atunci de rev trebuia sa te oferi ma, nu sa ma duc la tanti aia la spitalul de nebuni :P

Lenore spunea...

Nici eu nu sunt o fata obisnuita :)). Eu ma spoiesc numa cand ies in oras/party something si am timp inainte sa stau de asa ceva. Dimineata cand plec la job is zombie si numa de colorat si machiat nu-mi arde..

Unghiile mi le pictez o data la o luna-doua or so..foarte rar si atunci oricum nu mi le fac singura ca am doua maini stangi cand vine vorba de asa ceva.

Legat de pleata, dupa ce m-am tuns o groaza de curand, ii planuiesc o surpriza (suvitze rosiiiiii).

Sasa spunea...

Gindeste-te de 5 ori inainte de suvitele alea rosii. Sau nu ti le face singura in baie. Pentru ca aia cu singura in baie poate avea urmari dezastroase.

eu spre exemplu tot incerc de vre-un an sa-mi fac parul mov. si sufletul.

Catalina spunea...

Nici eu nu ma machiez si n-am incercat vreodata ;)).

Despre urs

Fotografia mea
sunt un urs, din ala de terorizeaza turistii din Racadau
 
Counter Counter