luni, 26 ianuarie 2009

Ce rau e sa fi femeie

De fapt nu stiu cite femei ar fi reactionat asa in situatia de fata. Probabil ca la majoritatea nu le-ar fi pasat. Inainte sa plec la scoala mi-am adus aminte sa-mi verific si eu cutia postala (eu de fapt sunt psihopata, imi verific cutia de 2 ori pe zi , in fiecare zi). Gasesc un plic. Ma uit mai bine la el, trebuie sa fie sigur ceva gen banca sau autoritati. Era primul meu extras de cont (eu, mare posesoare de adresa, numar de telefon si cont in banca aici). Il deschis, si evident ma uit pe sold. Si incep sa inspir si sa expir si sa ma balangan. CIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT ?
Ma duc ca omul sa-mi fac cumparaturile ca sa nu mai fiu nevoita sa maninc ca o vaca in oras, macinata de vinovatie. Ajung acasa si arunc din nou o privire pe chestia detaliata. Pe ce as fi putut sa dau banii:
-> nenumarate cafele la Starbucks (da, nu te mai sterge atita la ochi, acolo scrie STARBUCKS).Am ajuns sa beau la Starbucks,doar ca eu nu beau cafea, ci ceai.
-> mincare de la Sainsbury (aia o trecem cu vederea, era pentru un prinz).
-> factura telefon. da, sunt o pisi care vorbeste non stop la telefon.trist.(imi incarcam o nenorocita de cartela, ca sa nu imi expire)
-> chestii cumparate de pe net: lenjerie sexi de la Victoria's Secret.(tu ma crezi pe bune? erau de fapt cacaturi de pe Amazon - da nu puteam sa scriu asta ca ma faceam de ris :P)
-> chestii indispensabile gen posete,pantofi, etc. Ce isi poate dori mai mult o femeie? (nu. chestii pe care mi le-am luat eu si le merit ca am fost cuminte in semestrul 1.si clar nu postete si pantofi).

Numai de-a dracu o sa ma duc miine sa-mi cumpar o crema.Na!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Eu zic sa il tratezi ca pe un semn clar sa renunti la amantii care te storc de bani. Parerea mea.

Anonim spunea...

Succes atunci, eu ma enervez la cumparaturi asa ca imi cumpara mama ce vreau :))

Despre urs

Fotografia mea
sunt un urs, din ala de terorizeaza turistii din Racadau
 
Counter Counter